Skip to content

Bersua kembali

August 21, 2008

Assalamualaikum semua..

Buat teman2 yang kerap berkunjung ke mari, maaf aku belum berkesempatan mengupload entri baru. Maklum la, 2,3 menjak ni agak berserabut sikit. Tambah2 nk bt persiapan pindah tempat baru. Tapi sebetulnya bukan sibuk sangat pon, buat2 sibuk jer… Hhehee

InsyaalLah ada kesempatan ber’update’ la blog ni balik.

p/s: 17 Ogos 2008 yang lalu telah berlangsung masjlis konvokesyenku. AlhamdulilLah berakhir sudah perjuangan selama 4 tahun. Pas ni mengorak langkah baru plak. Doakan sy🙂

4 Comments leave one →
  1. ariefdjâ„¢ permalink
    August 21, 2008 2:36 pm

    ..semoga lekas sembuh..
    *sight* ..masih merasa seperti di rumah Siti Nurhaliza..


    makasih doanya..tapi sy bukan sakit, cuma ga punya kesempatan ngupdate blog. hehheee..

    ya terserah kalau mau terus merasa seperti itu, sy malah seneng. gimana ga seneng kalau ‘gubuk’ yang masih punya banyak kekurangan ini dianggap seperti rumah siti nurhaliza. siti nurhaliza yang lainnya kali, kan? hehhee

  2. August 22, 2008 6:52 am

    wa’alaikumussalam…
    moga Allah beri ampunan atas kekhilafan kita semua…
    moga Allah beri kita kemampuan tuk amalkan ilmu yang kita miliki wlopun sedikit ini (aplikasi dalam kehidupan sehari2)
    “pon” and “jer” apa tuh artinya???
    mudah2an Allah permudah urusan kita
    ‘asaLlaah an yusahhila fie kulli umuurina…”amien
    walhamdulillah


    amin..amin..amin ya Rabb..
    pon=pun (atau bisa aja diartikan sebagai ‘juga’ tergantung sama ayatnya)
    jer=aja

  3. August 28, 2008 2:08 am

    Cerpen baru saya bertajuk MATAHARI telah keluar…jemput singgah ke blog, baca dan komen…


    Terima kasih… sy baru saja kembali dari berkunjung ke sana tapi belum berkesempatan menyudahkan bacaan sy. sekali imbas, ceritanya agak menarik. teruskan usaha karya saudara

  4. tintaHati permalink
    August 28, 2008 10:52 am

    Tahniah! Dah selamat bergraduat🙂


    AlhmdulilLah… Terima kasih atas wishnyer… Moga saudari sentiasa dalam kebaikan dan kebajikan (memetik ucapan seorang teman)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: