Skip to content

Hari ini…

June 10, 2008

Rasanya xde apa yg menarik tuk dikhbrkan pada pengunjung sekalian. Mf la aku terpksa megecewakan 200 juta hati ketika ini lantaran sekadar mampu memaklumkan begini pada kalian (perasan sungguh!!!). Ahakss..!!

(jeda)

errmmm.. aku baru je menjamu nasi lemak masakan kak nik (teman serumahku) yg memang rajin bab2 masak ni. Harap2 dduk dgn dia ni dptla tempias2 kerajinan & kepakaran masak tu dari dia.

Smbng citer td ek. Malam tadi mmg berhajat nak menaip so tinggal nk upload je la dtg opis pg ni, tapi malangnya balik2 rumah jer ptg semalam ada plak tetamu datang yang seperti aku dimklumkn time kedatangannya tu jg tetamu ni bakal menjadi teman serumah baru kami tuk tempoh 2 bulan. Apa kena mengenanya tetamu tu ngn hajat aku menaip mlm td? Mmg byk kena mgena. Mau xde kena mengena, lantaran kekecohannya bersembang tu mbuatkan kepalaku rasa nak pecah. Sebab tu mlm td tidoku agak awal dr kebiasaannya, x larat memerah otak menaip. Aku bkn boleh sgt hidup ngn orang kecoh melampau ni, sat lagi mulala aku tnjuk protes! Tu yg x best tu… Huhuuu… Berkali gak aku pegang kepala sajer nk bg sign ‘slow skit sore tu’ & ada gak dia tgur (kiranya tau la mkna sign aku bagi tu) tp xde perubahan pun. Ckp ‘hu ha hu ha’ gak. Aduhhh..!! Dah tu, topiknya psl keburukan org lain. Ya Allah, pedih telinga aku dgr. ‘Citer buruk org lain, buruk kita kena belek jg’, nak jer aku ckp cmni tp kutahan gak kesobaran tu. Allah… Kau la sebaik2 Penolong…

One Comment leave one →
  1. hatimerdeka permalink
    June 10, 2008 1:25 pm

    menahan diri dr menceritakan keburukan membuka beribu pintu kebaikan..!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: